Tradisjonell Mikrosement

Denne mikrosementen er et godt eksempel på kjemisk og teknologisk utvikling, ved bruk av den tradisjonelle metoden for fremstilling av sement, og spesielle tilsetningsstoffer med andre produkter som kjemisk transformerer sementen, gjør det til et finere produkt, med ekstrem hardhet og samtidig med stor fleksibilitet. Du slipper skjøter eller fuger i mikrosementen.

 

Påføringen resulterer i en kontinuerlig overflate med marmorering og uten fuger eller skjøter på overflatene der den påføres. Det er porefritt og krever ikke noe spesielt vedlikehold. Ved å ha en minimal tykkelse etter påføring (mellom 2 mm til 4 mm) og en meget god vedheft, kan den påføres på hvilken som helst overflate.. Det kan brukes på vegger, gulv, benkeplater på kjøkkenet, utvendige gulv, møbler, etc., og på en mengde forskjellige overflater med som: sement, gips, gipsplater, marmor, porselen, fliser, tre, granitt, etc. Mikrosementen er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, og påføringen er rask .

kontrastvegg:

Om du f.eks har en malt overflate du ønsker å gi nytt og unikt liv kan det påføres 1-2 strøk med toppstrøket til den trasisjonelle mikrosementen. Til forskjell fra andre dekorative malinger o.l får du en helt annen dybde og overflate ved bruk av disse sementproduktene.

 

Benkeplater:

Har du en benkeplate som begynner å bli sliten eller ønsker du en jevnere og betongaktig overflate men ønsker ikke å støpe eller kjøpe nytt? Da er det bare å gi dette produktet et forsøk da mulighetene er mange.

Bad/Våtrom

Produktet kan fint brukes på våtrom som alternativ til flis eller plater. Det anbefales at overflaten som produktet skal påføres på er så slett som mulig før arbeid starter. Da dette er et sementprodukt vil det kunne trekke til seg vann og du vil få små midlertidige vannmerker der forseglingen skulle bli brutt, i våtsoner anbefaler vi alltid å bruke våre "quartz" produkter da disse ikke inneholder sement og er vannbestandig.

Se fargemuligheter under og ta kontakt!.

 

 

Kontakt oss

91625593

design@esto.no

  • Facebook
  • Instagram